OM CRDBAG

CRDBAG är ett svenskt företag som specialiserat sig på att skapa högkvalitativa väskor och tillbehör för att organisera kamerautrustning. Våra produkter är designade för professionella filmskapare och stillbildsfotografer. Våra grundare, Rasmus Åhrberg , Mathias Näslund och Andreas Näslund, är alla erfarna filmskapare som har arbetat med kunder som H&M, Google, Spotify och Swedish House Mafia. De är också ägare till ett hyreshus för filmutrustning som har tjänat branschen i Stockholm i över ett decennium.

Design är kärnan i det vi gör på CRDBAG. Rasmus Åhrberg, en av våra grundare, har arbetat som skodesigner för några av de största varumärkena i världen i över 20 år. Denna erfarenhet återspeglas i designen och funktionaliteten hos våra produkter. Vårt fokus ligger på kvalitet, samhällsengagemang och att skapa de coolaste och mest användbara produkterna som formar branschen.

Våra produkter kommer med olika märkningsalternativ för att hjälpa dig att organisera din kamerautrustning effektivt. Vi brinner för våra produkter och strävar efter att överträffa dina förväntningar med vår uppmärksamhet på detaljer och hantverk. Vi tror att våra produkter kommer att bli en viktig del av din kamerautrustning och vi är glada över att ha dig med i vår gemenskap av proffs.