Frakt & Leverans

Gratis fraktbegränsningar

Erbjudandet om gratis frakt är begränsat till vanlig markfrakt och gäller endast för beställningar på $400/€400/4000 SEK eller mer. Beställningar som skickas till Alaska, Hawaii eller under $400/€400/4000 SEK är föremål för en fraktavgift. Detta erbjudande kan ändras utan föregående meddelande.

Allmän fraktinformation

 • Beräknade leveranstider inkluderar inte handläggningstid.
 • Alla beställningar som görs på fredag ​​efter 11:00 (GMT+1) kommer att skickas ut följande måndag.
 • Vi kan inte skicka varor till postboxar, APO/FPO/DPO-adresser.
 • Vi kan inte skicka varor till Amerikanska Jungfruöarna, Puerto Rico, Palau, Nordmarianerna, Marshallöarna, Mikronesien, Amerikanska Samoa.
 • Försändelser är föremål för transportörens prestanda och tillgänglighet. Detta inkluderar men är inte begränsat till; hårt väder, naturkatastrofer och andra förhållanden utanför vår kontroll.
 • För att garantera säkerheten vid köp kan CRDBAG behöva kontakta dig för att validera din beställning eller adress, vilket kan orsaka förseningar.
 • Observera att på grund av globala logistikförseningar och gränsstängningar relaterade till covid-19, kan leveransen av din beställning ta längre tid än beräknat.
 • Skatter och avgifter beräknas enligt din leveransdestination och specificeras på kassasidan.

moms & importavgifter

För internationella försändelser från Sverige bör kunderna notera att olika länder kan ha specifika tullbestämmelser. Som svenskt företag påminner vi våra kunder om att de, beroende på var de befinner sig, kan bli föremål för importtullar och moms. Länder utanför Europeiska unionen har sin egen tullpolicy, som ofta inkluderar importskatter och moms på mottagna varor. Dessutom varierar tröskeln för de minimis – det värde under vilket inga tullar eller skatter tas ut – beroende på land och inkluderar vanligtvis varornas totala värde, plus frakt- och försäkringskostnader. Vi uppmuntrar våra kunder att kontrollera sina lokala bestämmelser för att förstå eventuella ytterligare kostnader som kan tillkomma deras beställningar.

Upptäck din "De Minimis"-tröskel: Undvik moms och importavgifter (per april 2023)

🇺🇸 USA: $800 USD
🇨🇦 Kanada: 20 CAD (för tullar), 40 CAD (för skatter)
🇪🇺 Länder i Europeiska unionen: Generellt 150 EUR (för tullar), men momströsklar varierar beroende på land.
🇬🇧 Storbritannien: £135
🇦🇺 Australien: 1000 AUD
🇯🇵 Japan: 10 000 JPY
🇨🇳 Kina: 50 RMB för personliga försändelser, 800 RMB för postpaket
🇲🇽 Mexiko: 50 USD för skattebefrielse, 117 USD för tullbefrielse
🇳🇴 Norge: 350 NOK
🇨🇭Schweiz: 5 CHF för moms, varierar för tullavgifter beroende på typen av varor
🇮🇳 Indien: 10 000 INR för gåvor, varierar för andra varor
🇰🇷 Sydkorea: $150 USD
🇳🇿 Nya Zeeland: 1 000 NZD
🇸🇬 Singapore: 400 SGD
🇦🇪 Förenade Arabemiraten: 1 000 AED
🇧🇷 Brasilien: 50 USD för presenter, varierar för andra typer av försändelser
🇿🇦 Sydafrika: 500 ZAR

När kan jag förvänta mig min beställning?

OBS : Alla beställningar är föremål för granskning, produktlager och produktinspektion för att garantera bästa möjliga kvalitet. CRDBAG ansvarar inte för sena leveranser orsakade av väder, transportörens förseningar eller andra orsaker utanför vår kontroll. Faktiska leveranstider kan variera beroende på var du befinner dig.

 • Du kommer att få spårningsinformation via leveransbekräftelse när din beställning har skickats.
 • Beställningar som innehåller en blandning av lagervaror och förbeställda varor kommer att resultera i delade leveranser. Varor i lager skickas först och förbeställda varor skickas när de är tillgängliga.
 • Annullering av beställningar kan beviljas så länge dina varor inte redan har förberetts för leverans. För mer information om avbokningar eller returer, besök vår returpolicy .
 • Försändelser omfattas av transportörens prestandabegränsningar. Detta inkluderar men är inte begränsat till; hårt väder, naturkatastrofer och andra förhållanden utanför vår kontroll.